Termene și condiții

 • Art. 1. Acceptarea Termenelor si Condițiilor
 1. Aceste termene si conditii (“Termene si Conditii”) constitute acordul legal dintre dvs. si societatea Clasic Concept Print SRL (denumită în continuare „Amiral Delivery sau societatea”). În acest sens, va rugam sa cititi aceste Termene si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: https://www.amiraldelivery.ro/.
 2. Acesarea si vizitarea Website-ului, inregistrarea unui cont pe Website si/sau folosirea serviciilor de pe Website în scopul plasarii unei comenzi inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termene si Conditii.
 3. Daca nu sunteti de acord sa respectati aceste termene si conditii, va rugam sa nu utilizati acest site. De asemenea, daca, in orice moment, termenele si conditiile reglementate prin intermediul prezentului document devin inacceptabile pentru dvs., va rugam sa sistati imediat accesarea si folosirea site-ului.

Art. 2. Definiții

 1. Compania/Prestator/Furnizor – se refera la Clasic Concept Print SRL (denumită în continuare „Amiral Delivery sau societatea”) – persoana juridica romana, cu sediul in Comuna Gilău, Str. Aleea Nemira, nr. 15, Județul Cluj.
 2. Utilizator/Beneficiar/Client – persoana fizica/juridica care solicită servicii de livrare mâncare la domiciliu sau orice adresă din Cluj-Napoca sau zona metropolitană a orașului.
 3. Servicii – desemneaza orice serviciu care urmeaza a fi furnizat de catre Companie la cererea expresa a utilizatorului.
 4. Site/Website-ul/Platforma – se refera la domeniul https://www.amiraldelivery.ro/ si toate paginile, conținutul și subdomeniile conținute în acesta.
 5. GDPR – se refera la Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 Aprilie 2016 al Parlamentului European si al Consiliului UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE;
 6. Newsletter – se refera la buletinul informativ, exclusiv electronic, transmis de Prestator cu privire la noutatile referitoare la activitatea sa, informatii cu privire la oferte / noutati.

Art. 3. Utilizarea informatiilor

 1. Accesarea site-ului https://www.amiraldelivery.ro/, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, plasarea de comenzi, exprimarea interesului pentru o solicitare postata se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Companie in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
 2. Compania garanteaza utilizatorului acces pe site-ul https://www.amiraldelivery.ro/ si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al companiei. Caracteristici ale site-ului pot fi modificate de catre prestator, fara notificare prealabila si fara a genera un motiv specific.
 3. Pe site-ul https://www.amiraldelivery.ro/, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile pe care le interprinde.
 4. Compania nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului.
 5. Intregul continut al site-ului https://www.amiraldelivery.ro/ este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Companie.
 6. Accesul si utilizarea paginii https://www.amiraldelivery.ro/ sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.
 7. Platforma nu trebuie utilizata in urmatoarele scopuri:

Publicarea, distribuirea, diseminarea sau postarea ori transmiterea de mesaje, materiale, comentarii, sau informatii ilicite, nelegale, hartuitoare, calomnioase, abuzive, amenintatoare, vulgare, obscene sau prejudiciabile in orice alt mod catre Campanie sau terti;

Hartuirea, defaimarea, tulburarea, amenintarea sau incalcarea in orice alt mod a drepturilor legitime ale altora sau a Companiei, incluzand drepturile de protectie a datelor;

Obtinerea accesului neautorizat la alte sisteme informatice;

Incercarea de a modifica/altera/afecta in orice mod continutul digital;

Incarcarea, publicarea sau transferarea in orice mod a unor fisiere care contin virusi, spyware, malware, fisiere corupte sau orice alt software sau programe similare care pot deteriora sau limita/afecta functionalitatea Platformei, a Serviciului ori a Continutului digital;

Utilizarea oricarei comunicari sau a oricarui Continut digital sau informatii obtinute prin intermediul Platformei intr-un mod ce intra in conflict cu interesele legitime sau cu activitatea noastra ori a afiliatilor/partenerilor nostri;

Intr-o modalitate care ar putea deteriora, dezactiva, supraincarca sau afecta site-ul https://www.amiraldelivery.ro/ in orice mod sau ar interfera cu utilizarea si intretinerea Site-ului;

Incercarea de a obtine materiale sau informatii printr-un mijloc care nu a fost facut disponibil de Amiral Delivery sau permis expres de catre Noi.

Art. 4. Servicii

 1. Site-ul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.
 2. Orice utilizator care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa plaseze comanda în cadrul site-ului, să aleagă cantitatea, metoda de plată și adresa de livrare.
 3. Contravaloarea produselor și a serviciilor de livrare este menționată în site, pe pagina fiecărui produs în parte. De asemenea și condițiile în care sunt aplicate reduceri sau taxa de livrare este gratuită sunt menționate pe pagina principală a site-ului cât și în coșul de cumpărături.
 4. Prestatorul nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.
 5. In cadrul site-ului beneficiarul poate regasi si utiliza, in vederea obtinerii unei oferte de pret pentru serviciile necesare acestuia, sistemul ”request call back” (solicitarea de contactare de catre Prestator) in cadrul caruia, dupa inregistrarea datelor clientului, unul dintre reprezentantii Prestatorului urmeaza sa il contacteze telefonic pentru a-i comunica toate infomatiile necesare. Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit pentru ca reprezentantul Prestatorului sa ii poata aduce la cunostinta toate infomatiile de care acesta are nevoie.
 6. Prestatorul considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.
 7. Oferta trimisa beneficiarului nu poate fi considerata un contract, ci doar o instiintare cu privire la pret si prestatia efectiva a Companiei – contractul se va considera incheiat doar la data semnarii efective a acestuia prin mijloace electronice sau olograf.
 8. Ofertele afisate pe site au doar scop infomativ si nu sunt obligatorii de respectat de catre Companie. Oferta obligatorie pentru companie este cea comunicata expres clientului pentru serviciile solicitate prin modalitatile puse la dispozitie de companie.
 9. Comenzile sau cererile pentru oferta de preturi pot fi date utilizand formularul de contact de pe acest site, e-mail, telefon/fax sau la sediul nostru. Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. Prestatorul nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.
 10. In cazul in care Prestatorul considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

Art 5. Retragerea clientului. Returnarea produselor

5.1 În cazul în care cumpărătorul constată că produsul primit prezintă abateri de la caracteristicile menționate în comandă (ex: mâncare diferită, porții diferite etc.), ambalajul este deteriorat, produsul pare a fi impropriu consumului uman sau este incomplet, acesta are dreptul să solicite vânzătorului înlocuirea produsului sau să i se restituie contravaloarea acestuia. Reclamația privind starea produselor trebuie comunicată la intrarea în posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la contact @amiraldelivery.ro, urmănd a fi soluționată după ce se verifică starea produselor. În cazul în care în urma verificării se dovedește că produsele nu respectă cerințele menționate de către client în comandă, produsele se înlocuiesc, dacă mai sunt pe stoc, sau vânzătorul se angajează să restituie întreaga sumă și să nu revandă produsele neconforme către alt client. Vânzătorul rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea cumpărătorului în termen de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a cumpărătorului, folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de cumpărător pentru tranzacţia iniţială.

5.2 Deoarece produsele conțin alimente proaspete și perisabile, Cumpărătorul nu beneficiază de dreptul de a se retrage din contract, respectiv de a returna produsele fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere, cu excepția cazurilor expres prevăzuteîn prezenții Termeni și Condiții.

Art 6.Prețuri și modalități de plată

6.1 Toate tarifele aferente produselor prezentate pe site, pe pagina dedicată fiecărui produs, sunt exprimate în lei (RON) și includ T.V.A. (9%), conform legislației în vigoare.

6.2 Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare comandă.

6.3 Administratorul se preocupă ca prețurile afișate în magazinul online să fie cele corecte, însă în situația în care, din eroare, un produs comercializat și comandat are afișat un preț eronat, administratorul va aduce această împrejurare la cunoștința cumpărătorului. Dacă prețul real este mai mic decât cel afișat, facturarea produsului se va face la valoarea reală. Dacă prețul real este mai mare, cumpărătorul va avea posibilitatea de a opta între a plăti prețul real sau a renunța la comanda lansată.

6.4 În cazul înregistrării unei comenzi cu un preț derizoriu, ca urmare a unei erori tehnice sau materiale, vânzătorul are dreptul de a anula comanda.

6.5 Discount-urile, reducerile și promoțiile nu sunt cumulative și sunt menționate expres de către vânzător. Se păstrează întotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare. Vânzătorul stabilește regulamentul promoțiilor și al concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului. Promoțiile efectuate de vânzător cad sub incidență legii O.G. nr. 99/2000 și acestea pot suferi modificări în funcție de campaniile de marketing implementate. De aceste promoții beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea, promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate în perioada de timp specificată în regulament și în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. Vânzătorul nu garantează disponibilitatea produselor pentru promoție și o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nicio notificare prealabilă.

6.6 Prețul imprimat pe factură/bon fiscal este același cu cel transmis de vânzător în momentul confirmării comenzii.

6.7 Produsele sunt însoțite în momentul livrării de bon fiscal, la cererea expresă a cumpărătorului se poate emite și factură fiscală.

6.8 Cumpărătorul are la dispoziție următoarele metode de plată:

 • Ramburs, la curier, în momentul primirii produselor;
 • Online, cu cardul bancar de debit sau de credit, la plasarea comenzii. Cardurile acceptate pentru plata online a produselor sunt: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa si Mastercard; vânzătorul are dreptul să anuleze comanda în cazul în care tranzacția nu a fost acceptată de către banca emitentă a cardului cumpărătorului;
 • Cu cardul în momentul primirii comenzii din partea curierului.

6.9 În cazul plății cu cardul bancar, dacă plata a fost procesată și urmare a sincronizării stocului acesta se dovedește a fi epuizat, vânzătorul va contacta clientul și îi va restitui suma achitată de acesta sau, la solicitarea expresă a clientului, îi va oferi alte produse în schimb, dintre cele existente în stoc.

7.Livrarea produselor

7.1 Produsele disponibile în stoc și listate pe site vor fi livrate fizic la adresa specificată, prin personal propriu / servicii de curierat rapid, pe teritoriul orașului Cluj-Napoca, dar și în zona metropolitană a orașului cu ocazia unor campanii punctuale. Livrările se efectuează door-to-door. Curierul prin intermediul căruia se va efectua livrarea produselor comandate este ales de către vânzător, unilateral. Vânzătorul poate în orice moment să modifice curierul care va efecta livrarea produselor comandate de cumpărător.

7.2 Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor.

7.3 Produsele vor fi livrate la adresa indicată de către cumpărător.

7.4 Termenul de livrare pentru produsele comandate prin intermediul site-ului este, în principiu, cuprins între 30 de minute și 120 de minute de la momentul plasării comenzii.

7.5 Administratorul poate întârzia sau anula livrarea produselor în cazul în care nu poate onora comanda din motive independente de voința sa, generate fie de o terță persoană, fie de o împrejurare de forță majoră.

7.6 În situația în care vânzătorul, după ce a confirmat comanda, nu livrează produsele în aceași zi, iar cumpărătorul a optat pentru anularea comenzii, vânzătorul va rambursa fără întârzieri nejustificate toate sumele plătite în temeiul contractului de către cumpărător și în decurs de cel mult 3 zile de la data la care cumpărătorul a comunicat vânzătorului decizia sa de terminare a contractului.

7.7 Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat cumpărătorului în momentul în care acesta sau o parte terță desemnată de acesta, altă decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor.

7.8 Dreptul de proprietate asupra produselor se transferă cumpărătorului la livrare, condiționat de plata prețului.

7.9 Livrarea produselor se va efectua strict în proogramul de lucru al amiraldelivery.ro (de luni până vineri în intervalul orar 09:00 – 16:00, excepție făcând zilele libere legale). Comenzile primite în afara programului de lucru vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare. Amiraldelivery.ro nu își asumă răspunderea pentru inconvenientele cauzate de lipsa onorării unor comenzi plasate de către client în afara programului de lucru.

7.10 Dacă produsul nu poate fi livrat din cauze imputabile cumpărătorului, vânzătorul își rezervă dreptul de a încasa suma aferentă produsului comandat.

 Art. 8. Drepturi/Obligatii

8.1 Obligațiile cumpărătorului

 1. Cumpărătorul se obligă să citească, să accepte și să respecte Termenii și Condițiile vânzătorului odată cu utilizarea site-ului și cu lansarea comenzilor și să achite contravaloarea produselor comandate prin metodele puse la dispoziție de vânzător.
 2. Cumpărătorul se obligă să furnizeze informații reale, corecte și actuale despre identitatea sa pentru crearea Contului de utilizator și atunci când acestea i se cer, în caz contrar existând posibilitatea refuzării comenzilor; cumpărătorul poate modifica, completa sau actualiza datele sale de identificare prin accesarea secțiunii contul meu. Vânzătorul are dreptul să anuleze comanda în cazul în care datele cumpărătorului sunt incomplete.
 3. Cumparatorului îi revine obligația de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul de utilizator.

8.2 Obligațiile vânzătorului

 1. Vânzătorul se obligă să contacteze clienții în cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate de către aceștia nu se mai regăsesc în stoc.
 2. Vânzătorul se obligă să livreze produsele comandate de către cumpărător, în cazul în care acestea se regăsesc în stoc, iar adresa de livrare se află în aria de livrare specificată pe site.
 3. Vânzătorul se obligă să utilizeze datele personale colectate de la clienți/utilizatori în concordanță cu secțiunea Politica de confidențialitate. Prelucrarea datelor cu caracter personal, parte integrantă din Termeni și condiții.

Art. 9. Protectia datelor personale

 1. Amiral Delivery va respecta dreptul la confidentialitate si protejeaza datele dumneavoastra cu caracter personal, in scopul folosirii corespunzatoare a acestora.
 2. Din perspectiva Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare Regulamentul sau GDPR), societatea este Operator, in ce priveste datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti.
 3. Date cu caracter personal inseamna orice informatii care pot fi folosite pentru a va identifica in mod direct sau indirect, individual sau impreuna cu alte informatii.
 4. Datele dvs. de acces/logare in Cont trebuie sa ramana strict confidentiale si sa nu fie distribuite ori facute cunoscute altei persoane.
 5. Scopul prelucrarii este acela al executarii contractului, durata acesteia fiind durata contractuala, la care se adauga perioada de stocare a evidentelor contabile.
 6. In ceea ce priveste datele dvs, beneficiati de urmatoarele drepturi:

Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dvs personale;

Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;

Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;

Dreptul la restrictionarea prelucrarii – puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;

Dreptul de opozitie – puteti sa va opuneti, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;

Dreptul la portabilitatea datelor – puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;

Dreptul de a depune plangere – puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs, il puteti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia.

 1. Site-ul Prestatorului utilizeaza, ca majoritatea website-urilor, cookies pentru a ajuta vizitatorii sa se bucure de o experienta mai buna de navigare. Acest site foloseste cookies pentru a oferi servicii mai bune utilizatorilor si pentru a le prezenta continut atractiv si util. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati Politica de utilizare a cookie-urilor.

Art. 10. Litigii

 1. Prin folosirea site-ului https://www.amiraldelivery.ro/, utilizatorul se declara de acord cu „Termenele si conditiile de utilizare”, in special cu clauzele specifice mentionate in cuprinsul acestuia – fara a ne limita la articolele de excludere, limitare a accesului, competenta etc.
 2. In toate cazurile, partile vor incerca sa solutioneze pe cale amiabila orice diferend, disputa ori litigiu decurgand din/sau in legatura cu Contractul si/sau aceste Termene si Conditii, inclusiv referitor la validitatea, interpretarea, executarea ori incetarea efectelor acestora.
 3. In vederea transarii oricarei nemultumiri cu privire la produsele/serviciile noastre, va rugam sa ne contactati utilizand urmatoarea adresa de corespondenta electronica contact[@]amiraldelivery.ro.
 4. Daca solutionarea amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare, competenta fiind a instantelor de judecata de la sediul Companiei.

 Art. 11. Comunicari

 1. Toate comunicarile intre Amiral Delivery si dvs. se efectueaza prin e-mail ori telefonic la numarul de telefon de la pagina /Contact. Va recomandam sa cititi mesajele e-mail primite pe tot parcusul executarii contractului, astfel incat sa luati cunostinta de orice modificari sau situatii aparute.
 2. Daca trimiteti o solicitare prin e-mail la un anumit contact sau adresa generala de contact identificata pe site-ul https://www.amiraldelivery.ro/, vom folosi datele dumneavoastra personale obtinute prin intermediul comunicarii pentru a raspunde solicitarii dumneavoastra.
 3. Daca aveti intrebari legate de pagina ”Termene si conditii”, va rugam sa folositi formularul din cadrul paginii de Contact sau adresele de e-mail afisate in partea de jos a paginii web.

Art. 12. Dispozitii finale

Compania isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. Amiral Delivery nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a Prestatorului.

Orice incercare de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare demersurile judiciare ce se impun impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Recomandam ca utilizatorii sa ruleze un program antivirus pentru toate materialele descarcate de pe internet. Prestatorul nu isi asuma nicio responsabilitate pentru orice pierdere, intrerupere sau deteriorare a datelor sau a sistemului dumneavoastra, care pot aparea in timp ce navigati pe site-ul https://www.amiraldelivery.ro/.

Website-ul poate contine link-uri catre site-uri si resurse care nu sunt proprietatea noastra. Prestatorul nu are niciun control asupra acestor site-uri si a resurselor gasite in cadrul acestora si, prin urmare, nu va fi raspunzator pentru disponibilitatea acestor site-uri, nici pentru continutul, publicitatea, bunurile, serviciile, informatiile sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri, pentru functionalitatea sau performantele acestor site-uri sau pentru incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala sau a altor drepturi care apar in cadrul acestor site-uri.

Accesand site-ul https://www.amiraldelivery.ro/, confirmati ca ati inteles posibilele consecinte ale accesarii acestora si acceptati termenele si conditiile de mai sus.

Prin accesarea site-ului https://www.amiraldelivery.ro/, declarati ca nu incalcati nicio norma legala din statul sau tara dvs. și aveti varsta necesara si capacitatea legala pentru a intra in raporturi civile.